Selecteer een pagina

[:nl]’Nog maar 146 dagen te gaan, weet je al wat je hier wilt gaan zien?’ Ik haal mijn schouders op voor de webcam op Skype. Ik heb echt geen idee. Ik dacht dat de ideeën wel zouden komen maar tot nu toe heb ik nog weinig plannen gemaakt. Ik moet toegeven dat ik ook niet echt een planner ben. Mijn plannen worden altijd gemaakt om te veranderen dus ik heb het plannen maar opgegeven.

20150505_113616‘Ik ben meer het ‘zoals-de-wind-waait-waait-mn-jasje-type.’ probeer ik uit te leggen aan Oom. Maar daar gaat hij niet mee akkoord. Daar zou ik te makkelijk mee wegkomen. Ik krijg de opdracht om naar mijn ouders te gaan en de foto’s van hun reis te bekijken. Tussen de vele kangoeroe en wildpark foto’s vind ik ook een kaart van West Australie. Kijk! Now we’re talking! De foto’s leg ik terug maar de kaart steek ik in mijn binnenzak, die ga ik eens uitgebreid bestuderen. Ik ga nu echt een plan maken!

   [:en]’Only 146 days to go, do you already know what you want to see and where you want to go?’ I shrug on Skype. I really have no idea. I thought all the ideas and tips would come in time but till now there is nothing. I have to admit, I’m not much of a planner. My plans are destined to be changed so I gave up planning and see where life takes me.

20150505_113616‘I’m more like an easy going person and see where life brings me.’ I’m trying to sound convinced but my uncle doesnt agree. That would be an easy way out for me. He tells me to go to my parents, look at their photo’s and see where I want to go. So I go. To my parents. I see alot of Kangaroo photo’s and wildpark photo’s but nothing really exciting. To my surprise I also find a map of West-Australia. Now we’re talking. I put the photo’s back where I found them and the map in my bag. I will study this map night after night and I’ll come up with a plan. A real plan! And if my plan doesnt work out, I can always give my cousin a shout on Facebook to help me sort out what to do!

   [:]