Selecteer een pagina

Op het moment dat je begint te foeteren op idioten op de weg, die het verschil tussen links en rechts niet weten, weet je dat je geen tourist meer bent. Na een dagje shoppen in de Fremantle Market, waarbij de mannen de gevangenis in gingen, knalden we, op een haar na, bijna vol op een auto die even vergat dat het verkeer van links kwam. De vrachtauto achter mij, lette gelukkig ook goed op zodat we niet als aan harmonica opgevouwen werden.

Het weerhield me er niet van om vandaag weer vrolijk in de auto te stappen op weg naar Mandurah. Na een route met meer rotondes dan rechte wegen, waren we precies op de tijd bij de boot die om 11 uur vertrok. Nog even een kaartje en we konden vertrekken. Het weer was heerlijk dus kropen Xavier en ik dan ook gelijk op de boeg, waar we niet alleen heerlijk in de zon zaten maar ook een schitterend uitzicht hadden op de dolfijnen.

We waren nog maar net vertrokken of de eerste snuiters lieten zich al vrolijk zien, mee zwemmend en dartelend langs de boot. Wat zijn het toch bijzondere beesten. Na de boottocht moesten we natuurlijk ook nog de jaarlijkse hagelslagstop doen bij Schoonzus, waar we nog meer dolfijnen te zien kregen. Wow, je zou dit maar dagelijks in je achtertuin hebben. Geweldig! er zijn ergere plekken om te wonen. Uiteindelijk werd het tijd om weer terug te rijden en zaten we na een uurtje opnieuw de geweldige foto’s en filmpjes te bekijken van deze bijzondere dag.